P12-junioreiden saaliina nollapelit

02.08.2020

P12-junioreiden saaliina nollapelit

P12-juniorit vahvistivat sarjansa johtoasemaa ottamalla Kuopiossa sunnuntaina 26.7. voitot molemmista peleistänsä. Kautta on jäljellä neljä peliä ja etumatka on kuusi pistettä ennen toisena olevaa Ylämyllyn Yllätystä. Seuraava turnaus on 8.8. Suonenjoella.

Ensimmäinen peli Kuopiossa oli JIPPO-j:tä vastaan. Peliä pelattiin käytännössä joensuulaisten maaliin, mutta ensimmäistä maalia saatiin odottaa parikymmentä minuuttia. Tämän jälkeen juukalaisten peli rupesi rullaamaan ja ensimmäinen puoliaika päättyi lukemiin 2-0. Toinen puoliaika vahvisti JuPSin johtoasemaa ja peli päättyi 6-0. Maaleista vastasivat Ahti Boren, Otto Salmi ja Aati Niiranen.

Toisessa pelissä vastaan asettui KuPS/JL08 Musta. Pelin alku oli varovaista. Erätauolle mentiin JuPSin hienoisessa 1-0 johdossa. Maalintekijänä oli Onni Lehikoinen. Toinen puoliaika oli ajoittain aika kaoottista pallon kimpoillessa pelaajalta toiselle. Aati Niiranen teki ajassa 46 JuPSin toisen osuman, mikä helpotti tukalaa tilannetta. JuPS kesti KuPSin lopun hurjan vyöryn, ja viimeisenä lukkona oli loistotorjuntoja esittänyt molemmat pelit maalilla pelannut Miko Karttunen.