Juniorit ottivat kotiturnauksesta voitot ja nollapelit haltuun

09.07.2020

Juuan Palloseuran junioripojat pelasivat lauantaina 27.6 kotiturnauksessa Ilvolankoskella ottaen kummastakin pelatusta pelistä voitot ja nollapelit. Pojat pelaavat P12-sarjaa kolmosdivarissa, jossa on yhteensä 7 joukkuetta. JuPS on sarjataulukossa sijalla kaksi.

Ensimmäinen peli päättyi Oupaa vastaan 10-0 kotijoukkueen voittoon. Peli oli alusta lähtien JuPSin hallitsemaa ja peliä pelattiin laajalti vain yhteen maaliin. Ajassa 14' JuPSin pelaaja Pietu Oksman sai joukkueen ylle hurmoksen ja maalinteko alkoikin sujua.

Toiseen peliin lähdettiin pienellä varauksella ja joukkue odotti kovaa peliä vastustajan kanssa, mutta JuPS jatkoi samalla mallilla kuin edellisessäkin pelissä. Vastaan astui KuPS ja peli aloitettiin reippaasti. Kotijoukkueen ensimmäinen maali syntyikin jo ensimmäisten kolmen minuutin aikana Onni Lehikoisen toimesta. Pelin jatkuessa kotijoukkue sai kaksi mahdollisuutta tehdä vapaapotkusta maali. Ja koska silloin kun annetaan mahdollisuus, mahdollisuus otetaan vastaan ja Joona Hyttinen teki kaksi hienoa peräkkäistä maalia vapaapotkuista. Peli päättyi JuPSin hienoon 8-0 voittoon.